Duurzame variant
kom langs voor een collectie Excluton Aquadrain
Voor alle outdoor toepassingen
u maakt het met waterdoorlatend tegels

Excluton Aquadrain

Zoekt u een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele bestrating om uw oprit of tuin van waterdoorlatende tegels te voorzien? Bezoek dan Showtuin Nederland. Door klimaatverandering stijgt niet alleen de temperatuur, maar veranderen ook de neerslagpatronen. In Nederland merken we dat hevige regenbuien vaker tot overstromingen leiden. In stedelijke gebieden staan straten daardoor vaak onder water, wat voor veel overlast zorgt. Volledig verharde tuinen en opritten zijn niet voldoende waterdoorlatend en veroorzaken problemen met onze waterhuishouding. Aqua-draintegels zijn een uitstekende oplossing om regenwater in uw eigen grond af te voeren, waardoor ons rioolstelsel wordt ontlast en de vorming van plassen wordt voorkomen.

Aquadraintegels

1 formaat
94 kg per m2 
waterdoorlatend 
solide vorm

Kleuren

Gris
Nero

Formaat

30x30x8 

Ruime collectie  

We bieden een ruime en actuele collectie in vele kleuren, looks en formaten. Kom ze bekijken of neem contact met ons op voor vragen of een offerte. 

Kom langs voor onze collectie Excluton Aquadrian waterdoorlatend tegels

Genieten zonder zorgen met de hoogwaardige tegels van Excluton. Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden Excluton Aquadrain tegels niet alleen functionele voordelen, maar ook een stijlvolle en moderne uitstraling. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze perfect passen bij diverse tuin- en landschapsontwerpen. Bovendien zijn deze tegels duurzaam en bestand tegen de elementen, waardoor ze een lange levensduur hebben. Kom naar onze showtuin in Zutphen en we helpen u graag verder met de beste bestrating voor uw project. We kunnen tevens een compleet tuinontwerp maken en de tuin of bestrating voor u aanleggen. U bent van harte welkom in onze showtuin

Aquadraintegels

Excluton Aquadrain

Gris
30x30x8

Nero
30x30x8