Tuinontwerp

Een prachtige tuin begint natuurlijk met een doordacht ontwerp als basis. Samen bespreken we uw tuinwensen, eisen en ideeën om te zien hoe we deze kunnen realiseren. In ons ontwerp streven we naar een balans tussen functionaliteit en duurzaamheid. Het voornaamste doel van ons ontwerp is echter dat u in de toekomst vele jaren plezier zult beleven aan uw tuin.

Onze werkwijze

Wij nemen verschillende elementen mee in onze ontwerpen om aan uw verwachtingen te voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de combinatie van verharding, beplanting, houtwerk en andere materialen. Of u nou gek bent op een strakke en moderne uitstraling, of juist een speelse en creatieve uitstraling. Wij zorgen dat uw droomtuin werkelijkheid wordt!

Tijdens ons bezoek voor een tuinontwerp zullen we eerst uw wensen en ideeën bespreken. Op basis hiervan wordt een ontwerp gemaakt waarin uw ideeën samenkomen met onze creativiteit en expertise. Tijdens de bespreking van het ontwerp tonen we enkele inspiratiefoto’s om u een beter beeld te geven van de diverse ideeën voor uw toekomstige tuin. Indien gewenst zorgen we voor bloeiende beplanting in elk tuinseizoen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van geur en kleur in uw tuin!