Stijlvol en authentiek
kom langs voor onze ruime keuze kunstgras
Bijzonder realistisch
door nieuwe en moderne technologieën

Kunstgras

Met de collectie kunstgras van Europe Grass en Gardenlux kunt u genieten van een prachtige, goed onderhouden tuin zonder veel extra werk. De collectie kunstgras omvat een breed scala aan kwalitatieve toebehoren voor het aanleggen van de grasmat. Met behulp van moderne technologieën is het kunstgras nauwelijks te onderscheiden van echte gras. Het kunstgras van Europe Grass is voorzien van multi-directionele sprieten die diverse kleuren, structuren en hoogtes bevatten. Het kunstgras is een prima oplossing de tuin, maar ook voor uw balkon. Kom langs voor het gevarieerde assortiment in verschillende lengtes en kleuren.

Kunstgras

Gardenlux 
Euro Grass 
Vele varianten 
6 Hoogtes

Toebehoren

Lijmband 
Kunstgrasharingen
U-pennen
Druk verdeeldoek
kwartzand
Anti worteldoek

Poolhoogtes

30 mm
40 mm
42 mm
45 mm 
50 mm  
55 mm

Kom naar de showtuin

In onze showtuin bieden we een ruim assortiment grind en split in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. Kom langs voor een helder advies en de beste prijs.

Kom langs voor de collectie kunstgras

Kunstgras kunt u voor talloze toepassingen gebruiken in tuin projecten. Verkrijgbaar in een breed scala aan varianten, bieden ze eindeloze mogelijkheden voor het creëren van sfeervolle en functionele buitenruimtes. Of u nu op zoek bent naar kunstgras met een lichte accentkleuren of  donkere kleurschakeringen, bekijk de gehele collectie bij ons in de showtuin. Met hun duurzame kwaliteit en eenvoudige onderhoud zijn het de perfecte keuze voor uw tuin project. Wilt u meer van onze collecties zien? Bekijk bijvoorbeeld onze collectie gebakken klinkers.

Gardenlux

Play Grass

Pro Grass

Easy Grass 

Arti Grass

Relax Grass

Anti worteldoek

Lijmband zelfklevend

u-pennen

Druk verdeeldoek 

Kwartszand

Europe Grass

Maximo 30

Corsica 40

Natural-Deluxe 42

Majestic 50

Extravagant 55

Lijmband 

Kunstgrasharingen en u-pennen

Druk verdeeldoek

Kwartzand

We maken uw buitenvloer op maat 

Showtuin Nederland werkt met eigen ervaren team vakspecialisten die vakkundig uw keramische buitenvloer maakt in de tuin of rondom de woning. We verzorgen de complete aanleg, zorgen voor een stabiele ondergrond en een solide afwatering. We werken met hoogwaardig voegmateriaal waardoor onkruid en insecten geen kans krijgen. Het voegmateriaal zorgt tevens voor hechting van de tegels waardoor een sterke en massieve buitenvloer ontstaat met een optimaal loopcomfort.