Voor alle outdoor toepassingen
u maakt het met gebakken klinkers
Stijlvol en authentiek
kom langs voor een ruime collectie klinkers

Gardenlux gebakken klinkers

Gardenlux gebakken klinkers zijn ideaal voor het aanleggen van paden, terrassen en opritten. Rustieke klinkers met sfeervolle kleurschakeringen passen goed bij verschillende soorten tuinen. Deze gebakken bestrating zijn ook zeer geschikt om te combineren met buitentegels en andere bestrating. Het authentieke uiterlijk doet denken aan de sierbestrating in oude dorpen in Nederland. Sierbestrating met karakter van uitstekende kwaliteit.

Gardenlux

Gebakken bestrating
2 formaten 
Vele kleuren 
Kleurvast
Authentieke uitstraling
Duurzaam in gebruik
Waalformaat

Kleuren

Bruin 
Rood
Grijs
Geel
Zwart
Mix

Formaten 

5×20
6 cm dik

Ruime collectie  

We bieden een ruime en actuele collectie in vele kleuren, looks en formaten. Kom ze bekijken of neem contact met ons op voor vragen of een offerte. 

Kom langs voor onze collectie Gardenlux gebakken klinkers 

Genieten zonder zorgen met de hoogwaardige klinkers van Gardenlux in diverse kleuren. Een mix van kleuren zorgt voor levendige en authentieke bestrating rondom huis en in de tuin. De klinkers zijn verkrijgbaar in twee waalformaten. Voor de oprit is een dikke versie verkrijgbaar geschikt voor zware belasting. De gebakken klinkers zijn onverwoestbaar en kleurvast, dus duurzaam in gebruik. Er is een strakke variant, een versie met een facetrand en een getrommelde klinker voor een verouderd effect. Kom naar onze showtuin in Zutphen en we helpen u graag verder met de beste bestrating voor uw project. We kunnen tevens een compleet tuinontwerp maken en de tuin of bestrating voor u aanleggen. U bent van harte welkom in onze showtuin

Art Bricks

Rood/paars
5x20x6

Rood/bruin
5x20x6

Ruijsdael geel/bruin
5x20x6

Vermeer vlamoven
5x20x6

Hollandse streken

Rood/bruin
5x20x6

Rood/paars 
5x20x6

Twents grijs
5x20x6

Paars/bruin
5x20x6

Zeeuws paars
5x20x6

Betuwe zwart
5x20x6

Fries zwart/bruin
5x20x6

We maken uw buitenvloer op maat 

Showtuin Nederland werkt met eigen ervaren team vakspecialisten die vakkundig uw keramische buitenvloer maakt in de tuin of rondom de woning. We verzorgen de complete aanleg, zorgen voor een stabiele ondergrond en een solide afwatering. We werken met hoogwaardig voegmateriaal waardoor onkruid en insecten geen kans krijgen. Het voegmateriaal zorgt tevens voor hechting van de tegels waardoor een sterke en massieve buitenvloer ontstaat met een optimaal loopcomfort.