Stijlvol en authentiek
kom langs voor de ruime collectie waterdoorlatende bestrating
Voor alle outdoor toepassingen
u maakt het met waterdoorlatende bestrating

Waterdoorlatende bestrating

Waterdoorlatende bestrating bestaat uit waterdoorlatende klinkers, aquadrain tegels en grindroosters die het overtollige regenwater naar de bodem afvoeren. De waterdoorlatende klinkers met hun strakke lijnen of hoekige vormen leiden het water naar de ondergrond via de brede voegen. Tevens bieden wij een ruim assortiment aan poreuze klinkers. Deze klinkers zijn op zodanige wijze vervaardigd dat ze zonder brede voegen functioneren en een open betonstructuur hebben, waarbij het water word afgevoerd naar de bodem. Excluton Aquadrain tegels, die als open tegels fungeren en zorgen voor een efficiënte afvoer van regenwater op uw terrein. ECCOgravel roosters zijn standaard voorzien van een waterdoorlatend geotextiel. Door deze textiellaag krijgt onkruid minder kans om te groeien en voorkomt u dat kiezels zich onder de plaat nestelen, terwijl regenwater wel vlot wordt afgevoerd naar de bodem.

Waterdoorlatend

Ecologisch 
Duurzaam
Stroef 
Vorstbestendig 
Vele formaten 

Collectie

Aquadrain 
Aqua Brick 
Eco Bricks
Ecco Gravel

Kleuren 

Grijs 
Zwart 
Bruin 

Kom naar de showtuin

In onze showtuin bieden we een ruim assortiment waterdoorlatende bestrating in vele kleuren, formaten en uitvoeringen. Kom langs voor een helder advies en de beste prijs.

Kom langs voor de collectie Waterdoorlatende bestrating

De collectie waterdoorlatende bestrating biedt een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor uw buitenruimte. Deze bestrating is ontworpen om water efficiënt door te laten, waardoor overstromingen worden voorkomen en de natuurlijke waterhuishouding wordt ondersteund. De collectie bestaat uit een verscheidenheid aan functionele tegels, klinkers en roosters. Of u nu kiest voor een klassieke of moderne uitstraling, deze waterdoorlatende bestrating past zich aan uw wensen aan en biedt een praktische oplossing voor uw tuin, oprit of terras. Wilt u meer van onze collecties zien? Bekijk bijvoorbeeld onze collectie betontegels.

Waterdoorlatende series

Aqua Brick

Eco Bricks

Aquadrain

ECCOgravel

We maken uw buitenvloer op maat 

Showtuin Nederland werkt met eigen ervaren team vakspecialisten die vakkundig uw keramische buitenvloer maakt in de tuin of rondom de woning. We verzorgen de complete aanleg, zorgen voor een stabiele ondergrond en een solide afwatering. We werken met hoogwaardig voegmateriaal waardoor onkruid en insecten geen kans krijgen. Het voegmateriaal zorgt tevens voor hechting van de tegels waardoor een sterke en massieve buitenvloer ontstaat met een optimaal loopcomfort.