Showtuin Nederland

In de onze overzichtelijke showtuin vindt u alles voor de bestrating en inrichting van uw tuin. We beiden een ruim aanbod producten van de beste merken voor duurzaam en zorgeloos gebruik . We stellen samen met u de mooiste combinaties samen voor een fraaie en praktische tuin. We maken vooraf een visualisatie  en kunnen de complete realisatie van een nieuwe tuin of uw bestrating verzorgen. Een ervaren team  vakspecialisten staan gerant voor het mooiste eindresultaat. U bent van harte welkom in onze showtuin. Voor vragen kunt u ons altijd een mail sturen.

Bestrating

U treft grote vloervlakken in onze showtuin. Zo krijgt u een goed idee van een vloer in uw tuin en kunt u de verschillende texturen op de tegels zien. We hebben ook opstellingen met betontegels, klinkers en kiezel voor de tuin overzichtelijk voor u klaarstaan.

Grote en aansprekende collectie keramische buitentegels

We zijn gespecialiseerd in  keramische buitentegels. Omdat dit simpelweg de beste bestrating is voor buiten kunt u in onze showtuin een zeer ruime en actuele collectie bekijken. In alle voorkomende kleuren, looks en formaten.

Overkapping en tuinhuisjes

Maak uw tuin functioneel en geniet langer van de tuin met een overkapping of tuinhuisje met zitgedeelte. We bieden een ruime collectie modellen in vele formaten. En natuurlijk een ruime keuze aan materialen en afwerkingen.

Elementen en betonblokken

Geef de tuin of terras een decoratief accent met betonblokken en elementen. Zo maakt u een mooie border, traptreden en een fraaie plantenbak. Geheel op maat en passen bij de inrichting van uw tuin. Kom langs voor een groot aanbod in vormen en kleuren. 

Verlichting

Voor sfeer en bveiligheid ij de tuin en rondom de woning kunt u bij ons een modern assortiment buitenverlichting bekijken. Energiezuinige ledverlichting met automatisch sensoren en afstandsbediening. U kunt ook kiezen voor diverse kleuren die u zelf kunt aanpassen ledverlichting. Mooie sfeermakers maken uw tuin helemaal af!

Kunstgras en beveiliging

Gemak dient de mens. Dus kiest u voor onderhoudsvrij kunstgras. De nieuwste generaties kustgras zijn zo goed gemaakt, dat ze bijna niet meer van echt gras te onderscheiden zijn. Kom langs en we helpen u graag op weg met een stijlvolle en onderhoudsarme tuin.  bekijken. Wel graag tijdens openingstijden anders krijgt u met onze bewaking aan de stok!