Groene oprit
met Gardenlux Aqua Brick
Voor alle outdoor toepassingen
u maakt het met waterdoorlatend tegels

Gardenlux Aqua Brick

Zorg voor effectieve afwatering op uw eigen terrein met Gardenlux Aqua Brick. Bij hevige neerslag laten deze tegels het regenwater direct door, waardoor plassen worden voorkomen en de waterafvoer niet overbelast raakt. De waterdoorlatende klinkers zijn ideaal voor het bestraten van uw oprit of parkeervlak. De 40% open variant is de meest waterdoorlatende klinker in deze duurzame serie. Daarnaast is er ook een gewone klinker beschikbaar, zodat u gemakkelijk combinaties kunt maken met andere oppervlakken in uw tuin en rondom uw huis. Kies voor een duurzame en praktische oplossing met de Aqua Brick.

Aqua Brick

waterdoorlatend
betonbestrating
2 varianten
1 formaat
kleurvast
duurzaam materiaal

Kleuren

Grijs
Zwart

 

Formaat

10x30x8 

Ruime collectie  

We bieden een ruime en actuele collectie in vele kleuren, looks en formaten. Kom ze bekijken of neem contact met ons op voor vragen of een offerte. 

Kom langs voor onze collectie Gardenlux Aqua Brick waterdoorlatend tegels

Genieten zonder zorgen met de hoogwaardige tegels van Gardenlux. Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden Gardenlux Aqua Brick tegels niet alleen functionele voordelen, maar ook een stijlvolle en moderne uitstraling. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze perfect passen bij diverse tuin- en landschapsontwerpen. Bovendien zijn deze tegels duurzaam en bestand tegen de elementen, waardoor ze een lange levensduur hebben. Kom naar onze showtuin in Zutphen en we helpen u graag verder met de beste bestrating voor uw project. We kunnen tevens een compleet tuinontwerp maken en de tuin of bestrating voor u aanleggen. U bent van harte welkom in onze showtuin

Aqua Brick open

Grijs 22% open
10x30x8

Grijs 40% open
10x30x8

Zwart 22% open
10x30x8

Zwart 40% open
10x30x8

Aqua Brick gesloten

Grijs gesloten
10x30x8

zwart gesloten
10x30x8