Traptreden
in verschillende maten en kleuren
Robuuste traptreden
in prachtige natuursteenlook

Traptreden

Traptreden uit onze collectie zijn perfect voor het overbruggen van hoogteverschillen in uw tuin of buitenruimte. Deze betonnen treden hebben een massief en stroef profiel en een natuursteenlook die prachtig combineert met andere tuinelementen. Naast de standaard traptreden bieden we ook hoekblokken en L-elementen aan, zodat u uw trap volledig naar wens kunt vormgeven. Onze traptreden zijn verkrijgbaar van de merken Gardenlux, Excluton en Schellevis. Bezoek onze showtuin voor inspiratie en deskundig advies.

Traptreden

stroef profiel
natuursteenlook 
granulaat deklaag
duurzaam materiaal
vorstbestendig 
slip vast 

Collecties

Excluton
Gardenlux
Schellevis

Eigenschappen

6 kleuren
9 formaten
5 lengtes
meerdere afwerkingen

 

 

Ruime collectie  

We bieden een ruime en actuele collectie in vele kleuren, looks en formaten. Kom ze bekijken of neem contact met ons op voor vragen of een offerte. 

Kom langs voor onze ruime collectie traptreden

Bezoek ons en ontdek de complete collectie traptreden. Ons team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en uitstekende service. Kom naar onze showtuin in Zutphen en we helpen u graag verder met muurelementen voor de tuin, oprit en rondom huis. We kunnen tevens een compleet tuinontwerp maken en de tuin of bestrating voor u aanleggen. 

Excluton

Grijs

Traptreden

Antraciet

Gardenlux

Greige Luxe

Grijs Luxe

Zwart Luxe

Grijs Massief

Antraciet Massief

Asian Bluestone Massief

Schellevis

Blokmodel Grijs

Blokmodel Antraciet

Blokmodel Carbon 

Blokmodel Grijs

Blokmodel Antraciet

Blokmodel Carbon

Hoekstuk Grijs

Hoekstuk Antraciet

Hoekstuk Carbon

We maken uw buitenvloer op maat 

Showtuin Nederland werkt met eigen ervaren team vakspecialisten die vakkundig uw keramische buitenvloer maakt in de tuin of rondom de woning. We verzorgen de complete aanleg, zorgen voor een stabiele ondergrond en een solide afwatering. We werken met hoogwaardig voegmateriaal waardoor onkruid en insecten geen kans krijgen. Het voegmateriaal zorgt tevens voor hechting van de tegels waardoor een sterke en massieve buitenvloer ontstaat met een optimaal loopcomfort.